Meny
Grillet-laksefilet-med-estragonsmør-1-1
Det kan vel knapt finnes noe mer sommerlig enn denne oppskriften på grillet laks og asparges. Estragon setter deilig smak på laksefileten, som du griller hel i folie.
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Finhakk estragon, bland med smør og form til en pølse i et stykke plastfolie.
  • Legg estragonsmøret i kjøleskapet for avkjøling.
  • Legg et stykke grillfolie dobbelt, pensle med litt olje og legg laksefileten på folien.
  • Dryss på salt og pepper, og press sitronsaft over.
  • Skjær estragonsmøret i skiver og legg disse over laksefileten.
  • Lukk folien og legg den på grillen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
  • Skrell asparges, vend dem i olje, salt og pepper, og legg dem på grillen når laksen nesten er ferdig.
  • Riv parmesanost og sitronskall over når aspargesen er ferdig.
  • Server laksen med asparges og ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter