Grillet-laksefilet-med-estragonsmør-1-1

Grillet laksefilet med estragonsmør

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Det kan vel knapt finnes noe mer sommerlig enn denne oppskriften på grillet laks og asparges. Estragon setter deilig smak på laksefileten, som du griller hel i folie.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finhakk estragon, bland med smør og form til en pølse i et stykke plastfolie.
  • Legg estragonsmøret i kjøleskapet for avkjøling.
  • Legg et stykke grillfolie dobbelt, pensle med litt olje og legg laksefileten på folien.
  • Dryss på salt og pepper, og press sitronsaft over.
  • Skjær estragonsmøret i skiver og legg disse over laksefileten.
  • Lukk folien og legg den på grillen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
  • Skrell asparges, vend dem i olje, salt og pepper, og legg dem på grillen når laksen nesten er ferdig.
  • Riv parmesanost og sitronskall over når aspargesen er ferdig.
  • Server laksen med asparges og ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest