Grillet-laksefilet-med-estragonsmør-1-1
Til oppskriften

Grillet laksefilet med estragonsmør

Det kan vel knapt finnes noe mer sommerlig enn denne oppskriften på grillet laks og asparges. Estragon setter deilig smak på laksefileten, som du griller hel i folie.
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finhakk estragon, bland med smør og form til en pølse i et stykke plastfolie.
  • Legg estragonsmøret i kjøleskapet for avkjøling.
  • Legg et stykke grillfolie dobbelt, pensle med litt olje og legg laksefileten på folien.
  • Dryss på salt og pepper, og press sitronsaft over.
  • Skjær estragonsmøret i skiver og legg disse over laksefileten.
  • Lukk folien og legg den på grillen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
  • Skrell asparges, vend dem i olje, salt og pepper, og legg dem på grillen når laksen nesten er ferdig.
  • Riv parmesanost og sitronskall over når aspargesen er ferdig.
  • Server laksen med asparges og ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Print