Meny

Grillet lettsaltet torsk med grønnsaker

Grillet-lettsaltet-torsk

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Grillet lettsaltet torsk med grønnsaker

I denne oppskriften blir lettsaltet torskefilet marinert i en blanding av sitrongress, bladpersille, olivenolje og saften av lime. Dette er et skikkelig herremåltid.
PORSJONER4

Ingredieser

Grønnsaker

Fremgangsmåte

  • La torsken ligge i kaldt vann i 3-4 timer, og tørk godt av den med tørkepapir.
  • Finhakk sitrongress og bladpersille, og bland sammen med olivenolje og saften av lime.
  • Hell marinaden i en liten form og legg i torsken med kjøttsiden ned. La den ligge i minimum 30 minutter.
  • Legg torsken med skinnsiden ned på grillen, legg på lokk og grill til fiskekjøttet flaker seg, ca. 15 minutter.
Grønnsaker
  • Skjær aubergine og squash i skiver.
  • Del hjertesalat i fire på langs og skjær paprika i biter.
  • Ha grønnsakene i en bolle sammen med olivenolje, salt og pepper.
  • Vend grønnsakene så de er godt dekket.
  • Grill grønnsakene på begge sider på en varm grill.
Server grillet torsk med litt marinade dyppet over, og grillede grønnsaker ved siden av.
    Kilde: 3iuka.no Foto: Norwegian Seafood Council

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også