Grillet-maiskolbe-med-limesmør-1

Grillet maiskolbe med limesmør

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Grillet maiskolbe er ypperlig tilbehør til grillet kjøtt. Med innslag av frisk lime passer retten også godt som venterett eller som enkel sommersnacks. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.
  • Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolber med limesmør og grill i 5-6 minutter, snu noen ganger underveis. Strø maldonsalt over ved servering.
  • Pensle gjerne maiskolbene med limesmør både før og etter grilling for ekstra god smak.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest