Grillet-makrell-med-sommersalat
Til oppskriften

Grillet makrell med sommersalat

Ønsker du deg en smak av sommer? Prøv makrellfilet på grillen med en frisk og smakfull sommersalat med tomater, reddik, og gressløk. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Sommersalat

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær makrell i serveringsstykker og dryss på salt og pepper. Pensle stykkene med olje og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

Sommersalat

  • Skjær tomat i tynne båter, reddik og agurk i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og finhakket gressløk.
  • Pisk sammen baconost og lettrømme, og spe med litt melk til det blir en fyldig dressing.
  • Smak til med salt og pepper, og hell dressingen over salaten.
  • Server nystekt makrell med sommersalat og brød ved siden av.
Print