Grillet marinert laks med sommersalat

Grillet-marinert-laks-med-sommersalat
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Grillet marinert laks med sommersalat

Laks er en virkelig god fisk å grille, den holder godt sammen og blir saftig når den stekes akkurat riktig. Den må gjerne ha en rosa kjerne, da er den best.
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade
Sommersalat

Fremgangsmåte

  • Bland alt til marinaden.
  • Skrap skinnet på fisken godt rent. Skyll og tørk fisken, del den i fire jevnstore stykker. Legg dem i marinaden, minst 3—4 timer, gjerne natten over.
  • Legg laksen på grillen med skinnsiden ned og stek den under lokk i ca. 8 minutter, noen minutter ekstra på grill uten lokk.
  • Skyll salaten, la den renne godt av. Skyll reddikene og skjær dem i tynne skiver, del tomatene i to. Bland alt og dryss pistasjnøtter over. Drypp litt av marinaden fra laksen over like før servering.
  • Server laksen med salaten, eventuelt også couscous eller poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken