Grillet medaljong av indrefilet svin med grillet ananas, cajunpotetsalat og bourbonsaus

Grillet medaljong av indrefilet svin med grillet ananas, cajunpotetsalat og bourbonsaus

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

-

_

Fremgangsmåte

  • Finkutt estragon og hvitløk og bland med litt olje. Ta av senen som sitter på fileten. Skjær fileten i medaljonger og legg i marinaden i 1 døgn. Grill på direkte varme til bruning er oppnådd. Legg over på indirekte varme og grill ferdig (ca. 4-5 minutter, avhengig av grillkammerets temperatur).
  • Finkutt løk og fres blank i smør sammen med vaniljestang. Tilsett bourbon whiskey og kraft. Kok til ønsket tykkelse og smak. Sil bort løken. Ha i lønnesirup, sitronsaft og smak til med salt og pepper.
  • Skrell ananas og skjær i skiver. Grill på direkte varme.
  • Del småpotetene i to og kok dem møre i godt saltet vann. Sil og avkjøl. Kok 1 stor løk brun i 2 dl rapsolje. Sil bort løken og bruk den løkaromatiserte oljen som dressing i potetene. Tilsett kapers, bladpersille, koriander, sjalottløk og smak til med salt og pepper.
Kilde: primajaeren.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest