Grillet små makrell

Grillet-små-makrell-1
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Grillet små makrell

Små makrell, eller pir som den også kalles, kan grilles hel og er nydelig sommermat. I denne oppskriften er makrellen fylt med sitronskall og tomat, men det kan du variere.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens makrell og gni inn salt både i buken og utvendig på fisken.
  • Riv skall av sitron og press saften.
  • Legg sitronskall i buken og drypp sitronsaft over. La makrellen trekke 10-15 minutter.
  • Drypp olivenolje på brødskivene og grill dem gylne.
  • Skjær snitt i skinnet på begge sider av makrellen.
  • Del hvitløksfedd i to og gni på skinnet til makrellen.
  • Skjær tomat i små biter og legg i buken av makrellen.
  • Grill makrell i 2-3 minutter på hver side.
  • Legg nygrillet makrell på brødskivene og dryss strimlet bladpersille over.
Kilde: godfisk.no Foto: Alf Børjesson
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken