Grillet steinbit med auberginepuré
Til oppskriften

Grillet steinbit med auberginepuré

40-60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Auberginepuré

Grønnsaksvinaigrette

Fremgangsmåte

  • Start med auberginepuréen; 3 hele auberginer legges i en stekepanne på middels høy varme.
  • De skal steke til de er helt myke og må vendes i pannen. Etter stekingen skrelles de og kjøttet freses opp med hvitløken.
  • Kjøre på stavmikser og tilsett 2 ss usaltet smør.
  • Smak til med sitron, salt og pepper. Grønnsaksvinaigrette Kutt aubergine, squash, paprika og sjalottløk i terninger på 0.5 cm. Rist grønnsakene i 2 ss olivenolje til det er gyllent. Ha på resten av oljen og smak til med eddik, salt, pepper og 3 ss hakket kjørvel.
  • * delt i fire like deler, skinn og beinfri
Print