Meny
Grillet-torsk-i-serranoskinke_Ny

 

Denne retten vil garantert imponere, men er veldig enkel å lage. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Kok opp limesaft, ananasjuice og sukker. Fjern frøene fra chilien og kutt i tynne skiver. Kutt hvitløk og ingefær i tynne skiver. Tilsett chili, hvitløk og ingefær og kok inn til det danner en tykk sirup, ti minutter over middels varme. Rør om og følg med.
  • Krydre fisken med maldonsalt og pepper.
  • Rull en skive serranoskinke rundt torskestykkene og legg dem på grillen med skøyten ned.
  • Grill torskestykkene til det blir fine grillmønster og bak deretter fiskestykkene ferdig i forvarmet ovn, ca. 180 grader 5-8 min. avhengig av tykkelsen på stykkene.
  • Du kan også grille ferdig på grillen, enten med fiskegrill, fin grill slik at fisken ikke detter ned eller med folie.
  • Ta samtidig med aromasopp som er fylt med gorgonzolaost og stek med sammen med fisken rett på grillen eller i folie – det får høyere temperatur inni og osten smelter litt fortere.
  • * fileter av den tykkeste delen.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter