Grillet-torskeloin-med-frisk-asparges-og-smørsaus-1

Grillet torskeloin med frisk asparges og smørsaus

20-40 min
Middels
Print
PORSJONER4

Ingredieser

SMØRSAUS

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Forvarm grillen.
  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper
  • Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3-4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.

Smørsaus

  • Finhakk sjalottløk og kok sammen med hvitvin til mengden væske er halvert. Pisk inn smør, og smak til med salt og pepper.

Asparges

  • Skrell asparges og damp de i en kjele med litt vann, smør og litt salt i 3 - 4 minutter.
  • Tips! Sausen skal ikke koke når du har hatt i smøret, da den kan skille seg.
  • Server grillet torskeloin med asparges og smørsaus.