PORSJONER4
Ingredieser
- 600 g torskeloin fra Norway Seafoods
- 1 ss olivenolje
- salt og pepper
- RØDBETSALAT
- 200 g rødbeter syltede
- 4 ss rømme
- 3 ss majones
- 1 ss sitronsaft
- salt og pepper
TILBEHØR
- 8 skiver serranoskinke
- 8 stk vårløk
- 1 ss smør
- 4 porsjoner ris
Fremgangsmåte
du trenger:
- Kniv, fjøl, bolle, stekebrett, kasserolle, grill og grillverktøy
- Finn frem alle ingredienser.
Fisken
- Forvarm grillen.
- Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper. Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3 - 4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.
Rødbetsalat
- Skjær rødbeter i små terninger. Bland sammen rømme og majones, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Ha rødbetene oppi og vend forsiktig sammen.
- Serranoskinke: Legg skiver av serranoskinke på et stekebrett med bakepapir og sprøstek i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.
Vårløk
- Damp vårløken i en kasserolle med 1 spiseskje smør og litt salt i 3 minutter.
Ris
- Kok ris som anvist på pakken.
- Server grillet torskeloin med sprø serranoskinke, rødbetsalat, vårløk og ris.
Kilde: norwayseafoods.com