Grillet-torskeloin-med-serranoskinke-og-rødbetsalat

Grillet torskeloin med serranoskinke og rødbetsalat

20-40 min
Middels
Print
PORSJONER4

Ingredieser

TILBEHØR

Fremgangsmåte

du trenger:

  • Kniv, fjøl, bolle, stekebrett, kasserolle, grill og grillverktøy
  • Finn frem alle ingredienser.

Fisken

  • Forvarm grillen.
  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper. Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3 - 4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.

Rødbetsalat

  • Skjær rødbeter i små terninger. Bland sammen rømme og majones, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Ha rødbetene oppi og vend forsiktig sammen.
  • Serranoskinke: Legg skiver av serranoskinke på et stekebrett med bakepapir og sprøstek i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.

Vårløk

  • Damp vårløken i en kasserolle med 1 spiseskje smør og litt salt i 3 minutter.

Ris

  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Server grillet torskeloin med sprø serranoskinke, rødbetsalat, vårløk og ris.