Meny
Grillet-torskeloin-med-serranoskinke-og-rødbetsalat

Grillet torskeloin med serranoskinke og rødbetsalat

Porsjoner4
Ingredieser
TILBEHØR
Fremgangsmåte
du trenger:
  • Kniv, fjøl, bolle, stekebrett, kasserolle, grill og grillverktøy
  • Finn frem alle ingredienser.
Fisken
  • Forvarm grillen.
  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper. Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3 - 4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.
Rødbetsalat
  • Skjær rødbeter i små terninger. Bland sammen rømme og majones, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Ha rødbetene oppi og vend forsiktig sammen.
  • Serranoskinke: Legg skiver av serranoskinke på et stekebrett med bakepapir og sprøstek i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.
Vårløk
  • Damp vårløken i en kasserolle med 1 spiseskje smør og litt salt i 3 minutter.
Ris
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Server grillet torskeloin med sprø serranoskinke, rødbetsalat, vårløk og ris.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter