Grillet-torskeloin-med-søtpotetmos-og-aspargesbønner-1

Grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

SØTPOTETMOS

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finn frem alle ingredienser.
  • Forvarm grillen.

Fisken

  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper.
  • Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3-4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.

Søtpotetmos

  • Vask og skrell søtpotet og potet. Skjær disse i små biter.
  • Disse kokes til de er møre.
  • Bruk en stavmikser til å mose potetene. Ha i smør og fløte. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Aspargesbønner

  • Damp aspargesbønnene i vann med smør og litt salt. Server grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest