Meny
Grillet-torskeloin-med-søtpotetmos-og-aspargesbønner-1

Grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner

Porsjoner4
Ingredieser
SØTPOTETMOS
tilbehør
Fremgangsmåte
  • Finn frem alle ingredienser.
  • Forvarm grillen.
Fisken
  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper.
  • Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3-4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.
Søtpotetmos
  • Vask og skrell søtpotet og potet. Skjær disse i små biter.
  • Disse kokes til de er møre.
  • Bruk en stavmikser til å mose potetene. Ha i smør og fløte. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Aspargesbønner
  • Damp aspargesbønnene i vann med smør og litt salt. Server grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter