Grillet-torskeloin-med-søtpotetmos-og-aspargesbønner-1

Grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner

20-40 min
Enkel
Print
PORSJONER4

Ingredieser

SØTPOTETMOS

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finn frem alle ingredienser.
  • Forvarm grillen.

Fisken

  • Skjær torsken i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper.
  • Pensle fisken med olje og grill den på hver side i 3-4 minutter. Når fisken er litt "løs" er den ferdig.

Søtpotetmos

  • Vask og skrell søtpotet og potet. Skjær disse i små biter.
  • Disse kokes til de er møre.
  • Bruk en stavmikser til å mose potetene. Ha i smør og fløte. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Aspargesbønner

  • Damp aspargesbønnene i vann med smør og litt salt. Server grillet torskeloin med søtpotetmos og aspargesbønner.