Grillspyd-med-laks-og-kamskjell-1

Grillspyd med laks og kamskjell

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
På disse grillspydene trær du noe av det beste fra norske hav. Tilbehøret låner vi langveisfra: Tabbouleh er en salat laget på byggris, og oppskriften er opprinnelig fra Libanon. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tabbouleh

Fremgangsmåte

  • Legg trespyd i vann ca. 20 minutter.
  • Skjær laksefilet i terninger på størrelse med kamskjell, og træ lakseterninger og kamskjell vekselvis på spyd.
  • Pensle med chiliolje og grill spydene ca. 1 minutt på alle fire sider.

Tabbouleh

  • Kok byggris etter anvisning på pakken.
  • Del tomat i to, ta ut innmaten og skjær tomatkjøttet i små terninger.
  • Finhakk vårløk, persille og mynte, og ha i byggrisen sammen med tomatterningene.
  • Rør inn olivenolje og saft av sitron. Smak til med salt.
  • Server grillspydene på en seng av tabbouleh.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest