Meny
Grillspyd-med-nakkekotelett-og-ananas-
Når sola titter frem tar vi grillen under armen og løper ut. Svinekjøtt og ananas er gode venner og smaker fortreffelig sammen. Dette er en enkel og rask rett som er deilig i sommervarmen.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær beinet av nakkekotelettene og del kjøttet i 2×2 cm. Dryss over salt og pepper.
  • Ta av skallet på ananasen med en kniv, skjær den i to og fjern kjernen. Del ananasen i like store biter som kjøttet.
  • Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, ananas og salvie – ca. 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
  • Grill spydene på sterk varme ca 3-4 minutter på hver side.
Bruk gjerne ferdigmarinerte nakkekoteletter, eller lag en marinade selv.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter