Grillspyd-med-paprika-og-urter

Grillspyd med paprika og urter

Over 60 min
Middels
Print
PORSJONER4

Ingredieser

MARINADE

Fremgangsmåte

  • Renskjær lammekjøttet for hinner og det meste av fettet. Skjær kjøttet i 3 cm terninger.
  • Bland alle ingrediensene til marinaden i en stor bolle. Smak godt til. Tilsett kjøttet, og bland
  • godt. Dekk til, og sett alt i kjøleskapet i 4-6 timer, eller over natten.
  • Skjær paprikaene i 3 cm terninger. Skjær hver rødløk i 6 båter.
  • Ta lammekjøttet opp av marinaden. Ta vare på marinaden. Træ kjøtt, løk og paprika på lange spidd. Grill spiddene i 5- 6 minutter. Pensle de hyppig med marinaden i de første par minuttene.
  • Serveres straks. Smaker utsøkt med brød eller ris til.