4cffa2355aecc6753fcd0500

Grillspyd med svinefilet, fersken og purre

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Moro med grillspyd! Det gir mulighet for å komponere den retten du gjerne vil ha. Vårt forslag her er svinekjøtt med frukt og grønt. Bønnesalat med mynte er så godt til! 
PORSJONER4

Ingredieser

Bønnesalat med mynte

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i 2x2 cm. Har du ikke marinert kjøtt, ha på salt og pepper.
  • Del fersken og purre i like store biter som kjøttet. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, fersken og purre – 3-4 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! (Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd).
  • Skyll bønnene og bland de med resten av ingrediensene til bønnesalaten. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
  • Grill spydene på sterk varme i 3-4 minutter.
  • Server grillspyd med bønnesalat.
  • * gjerne marinert.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest