4cffa2355aecc6753fcd0500
Til oppskriften

Grillspyd med svinefilet, fersken og purre

Moro med grillspyd! Det gir mulighet for å komponere den retten du gjerne vil ha. Vårt forslag her er svinekjøtt med frukt og grønt. Bønnesalat med mynte er så godt til! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Bønnesalat med mynte

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i 2x2 cm. Har du ikke marinert kjøtt, ha på salt og pepper.
  • Del fersken og purre i like store biter som kjøttet. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, fersken og purre – 3-4 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! (Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd).
  • Skyll bønnene og bland de med resten av ingrediensene til bønnesalaten. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
  • Grill spydene på sterk varme i 3-4 minutter.
  • Server grillspyd med bønnesalat.
  • * gjerne marinert.
Print