Grønn-potetsuppe-1-2-3

Grønn potetsuppe

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Potetsuppe med masse friske urter og purre blir en skikkelig smaksbombe, og er godt egnet som forrett eller som eget måltid med godt brød til.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell poteter og selleri og skjær i biter. Skjær purren i tykke ringer og la koke i vann med grønnsakbuljong. Kok i 10 min. og ha i hakkede krydderurter.
  • Kok videre til potetene er møre. Kjør suppen i hurtigmikser eller med stavmikser til puré. Spe med vann om suppen blir for tykk.
  • Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak.
  • Suppen smaker herlig og passer som forrett eller som egen rett med godt brød til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer