Meny
Grønn-salat-1
Frisk og grønn salat til lunsj eller som tilbehør. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Kutt brødet i terninger, ha dem i en form med olje, salt, pepper, og ett knust hvitløksfedd med skall på. Vend alt godt sammen så oljen og krydderet blir jevnt fordelt. 2. Stek på 180 grader til terningene er gylne.
  • Det smaker godt med en vinaigrette-dressing til salaten: Ha sennep, sukker og eddik i et desilitermål. Kjør det med stavmixeren mens du sper inn olje. Smak til med salt og eventuelt mer eddik.
  • Kok aspargesbønnene 1-2 minutter i saltet vann og avkjøl i isvann, kutt bort tuppene og del dem i tre. (Ikke kok dem for mye, de skal fortsatt ha litt motstand.)
  • Vask og rens salaten, riv den opp og ha den i en bolle.
  • Tilsett aspargesbønner og grovhakkede urter. Ha på salt, pepper og vinagrette-dressing. Bland godt sammen og strø over krutongene.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter