Gul Thai karrypasta

Grønn Thai karripasta

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Karripastaer enger seg ypperlig til å lage på forhånd og oppbevare. De er forbausende enkle å lage og er en flott smaksstarter for supper, karriretter og de kan smaksette andre retter. Karripastaer kan holde seg i lufttett beholder i 2 uker i kjøleskap eller 2 måneder i fryseboks.
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 180 °C.
  • Legg korianderfrø, rekepasta, hvit pepper og spisskumrnenfrø i en ovnspanne. Dekket med folie og stek i 5-10 minutter til det er aromatisk. Fjern folien fra rekepastaen.
  • Bruk kun det hvite av sitrongresset og hakk dette. Hakk galangal, koreanderrot, sjalottløk, hvitløk. Fjærn frøene fra chiliene og hakk disse. Finriv friske kaffirlimeblader.
  • Ha rekepastaen i en kjøkkenmaskin eller morter og tilsett havsalt, stilkene med sitrongress, galangal, kaffirlimeblad, hakket korianderrot, sjalottløk, hvitløk og chiliene. Kjør maskinen eller mos med støter til det blir en jevn pasta.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest