Grønnsaker i form med laks

Grønnsaker i form med laks

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Retten passer godt også med annen skinn- og beinfri fiskefilet, som ørretfilet, lettsprengt torsk, steinbit osv.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær stilksellerien i skiver på skrå (alternativt fennikel). Skjær sjampinjongen i skiver og ha alt i en ildfast form.
  • Drypp olivenolje over. Skjær skallet, inklusive det hvite, av sitronen. Del den i skiver og legg dem oppå grønnsakene.
  • Stek dem i ovn i 20 minutter.
  • Ta ut formen og dryss over litt salt og oliven og bland alt godt. Legg laksefiletbitene oppå og fordel litt olivenolje over. Stek ca. 10 minutter til, til fisken er snaut gjennomkokt.
  • Dersom du bruker frossen fisk, gjøres alt dette etter at grønnsakene har stekt kun 5 minutter. Fryst laks trenger ca. 30 minutter i ovnen.
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest