Meny
Grønnsaker i form med laks
Retten passer godt også med annen skinn- og beinfri fiskefilet, som ørretfilet, lettsprengt torsk, steinbit osv.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær stilksellerien i skiver på skrå (alternativt fennikel). Skjær sjampinjongen i skiver og ha alt i en ildfast form.
  • Drypp olivenolje over. Skjær skallet, inklusive det hvite, av sitronen. Del den i skiver og legg dem oppå grønnsakene.
  • Stek dem i ovn i 20 minutter.
  • Ta ut formen og dryss over litt salt og oliven og bland alt godt. Legg laksefiletbitene oppå og fordel litt olivenolje over. Stek ca. 10 minutter til, til fisken er snaut gjennomkokt.
  • Dersom du bruker frossen fisk, gjøres alt dette etter at grønnsakene har stekt kun 5 minutter. Fryst laks trenger ca. 30 minutter i ovnen.
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter