Grønnsaksalat med valnøtter og egg

Grønnsaksalat med valnøtter og egg

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne salaten er som skapt for å lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Da kan barna bare forsyne seg når de kommer sultne hjem fra skolen. Sukkererter, paprika og stilkselleri setter en spiss på smaken.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
  • Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
  • Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger. Skrell og del hardkokte egg. Hakk valnøttkjerner.
  • Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.
Kilde: frukt.no Foto: Mette Randem
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest