Grønnsakspasta-med-skinke-1
Til oppskriften

Grønnsakspasta med skinke

Sunn og god pastarett til hele familien 
Ca. 20 min
Enkel
Middag, Pasta, Salater
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett på en stor kjele med vann, og kok pastaen som anvist på pakken.
  • Rens grønnsakene og kutt dem i jevne biter.
  • Kok grønnsakene et par minutter, til de er møre med litt tyggemotstand.
  • Ha pasta og grønnsaker i en stor gryte, kok opp fløten og hell den over eggeplommene mens du rører. Tilsett skinken.
  • Hell sausen i gryta og vend det sammen i 2 minutter på svak varme.
  • Smak til med salt og pepper. Det er klart når sausen «henger» på pastaen.
  • Tilsett masse finkuttede urter til slutt.
  • Tips: Varier med de grønnsakene og urtene du har tilgjengelig. Her kan man bruke nesten alt.
Print