Grønnsakssuppe med kyllingkjøttboller
Til oppskriften

Grønnsakssuppe med kjøttboller

Kalde dager og varm suppe. Høsten kommer! 
20-40 min
Enkel
Middag, Suppe
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Kjøttboller

-

Fremgangsmåte

  • Bland kyllingkjøttdeig, egg, salt og pepper. Sett deigen kaldt.
  • Skjær opp grønnsakene i jevne biter.
  • La grønnsakene koke på lav varme i kraften i ca. 10 minutter. De skal ha litt tyggemotstand, ikke bli helt møre. rekk kjelen til side fra varmen.
  • Lag små kjøttboller av deigen. Ha de i kjelen sammen med grønnsakene.
  • Sett kjelen tilbake på platen og la kjøttbollene varmes på middels varme i ca. 8 min. til de er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper og strø hakket persille på før servering.
Print