Grønnsaksuppe fra midtøsten
Til oppskriften

Grønnsaksuppe fra midtøsten

En herlig suppe med spennende og litt eksotisk smak. Masse deilige grønnsaker som løk, hvitløk, gulrot, paprika og poteter. Bønnene gjør suppen ekstra mektig. 
20-40 min
Enkel
Suppe
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm opp oljen i en stor panne og stek løken til den er myk, ca. 5 minutter.
  • Tilsett spisskummin og chilipulver og stek videre i 1 minutt.
  • Tilsett knust hvitløk og stek videre i 1 minutt.
  • Ha i grønnsaker, bønnene og så kraften.
  • Kok dette opp og reduser varmen. La det surre under lokk i 6-8 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Ha i hakket bladpersille og sitronsaft, og la suppen småkoke videre i 2 minutter.
  • Ha litt hakket bladpersille på toppen ved servering.
Kilde: frukt.no Foto: Jon Marius Nilsson
Print