Grove, fylte pannekaker

Grove, fylte pannekaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med litt sammalt hvetemel i pannekakerøren blir det straks mer mat i pannekakene. Disse grove pannekakene er fylt med kyllingkjøttdeig og gratinert med ost. Server gjerne med en salat ved siden av. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter.
  • Stek kyllingkjøttdeig, finhakket løk og hvitløk. Skjær sjampinjongen i skiver, stek dem og ha dem sammen med kyllingkjøtt og løk. Dryss over hvetemel og tilsett buljong. La det koke 4-5 minutter. Smak til med salt, krydder og tomatpuré.
  • Stek pannekaker, ikke for tynne. Legg 2-3 ss fyll på hver pannekake og rull dem sammen. Legg dem ved siden av hverandre i en smurt ildfast form. Dryss ost over.
  • Gratiner pannekakene i stekeovnen ved 225 °C i 5-10 minutter.
  • Server pannekakene med salat til.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest