Grunnoppskrift-på-hjemmelaget-is
Til oppskriften

Grunnoppskrift på hjemmelaget is

Her gir vi deg en god og enkel oppskrift på hjemmelaget iskrem. Varier med den smaken du ønsker eller lag en ren vaniljeis. 
Over 60 min
Enkel
Dessert
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i kokende vann/melk.
  • Pisk eggeplommer, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Visp fløten til luftig krem.
  • Hell gelatinblandingen i eggedosisen under omrøring. Fold så inn kremen og tilsett smakstilsetning. La iskremen stivne i fryseboksen. Rør i isen et par ganger under innfrysingen.
  • Her er noen forslag til gode smakstilsetninger: bær, frukt, tørket frukt, nøtter, sjokolade, marmelader, honning eller likør
Print