Gryte-med-torsk-og-grønnsaker

Gryte med torsk og grønnsaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne torskegryten kan du like godt lage litt ekstra av, for appetitten vil garantert stige etter hvert som duftene fra torsken og grønnsakene sprer seg i huset.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i porsjonsstykker.
  • Rens og skjær paprika i strimler, gulrot i skiver, selleri i staver og brokkoli i buketter.
  • Surr alle grønnsakene i olje i 1-2 minutter.
  • Tilsett vann og fiskebuljong, og kok opp.
  • Rør inn maisennajevner, sitronsaft, timian og kajennepepper, og kok opp.
  • Legg i fisk og laurbærblad, legg på lokk og la retten trekke på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
  • Server torskegryten med byggris ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest