Meny
Gryte-med-torsk-og-grønnsaker
Denne torskegryten kan du like godt lage litt ekstra av, for appetitten vil garantert stige etter hvert som duftene fra torsken og grønnsakene sprer seg i huset.
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær fisken i porsjonsstykker.
  • Rens og skjær paprika i strimler, gulrot i skiver, selleri i staver og brokkoli i buketter.
  • Surr alle grønnsakene i olje i 1-2 minutter.
  • Tilsett vann og fiskebuljong, og kok opp.
  • Rør inn maisennajevner, sitronsaft, timian og kajennepepper, og kok opp.
  • Legg i fisk og laurbærblad, legg på lokk og la retten trekke på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
  • Server torskegryten med byggris ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter