Gul Thai karrypasta

Gul Thai karripasta

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Karripastaer enger seg ypperlig til å lage på forhånd og oppbevare. De er forbausende enkle å lage og er en flott smaksstarter for supper, karriretter og de kan smaksette andre retter. Karripastaer kan holde seg i lufttett beholder i 2 uker i kjøleskap eller 2 måneder i fryseboks. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Grovhakk chiliene, sjalottløken. Hakk sitrongress stilken, kun det hvite. Hakk hvitløken og finhakk galanga og koreander.
  • Ha dette i en kjøkkenmaskin sammen med limesaften, malt koreander, spisskummen, malt gurkemeie og pepperkorn.
  • Kjør maskinen eller mos med støter til det blir en jevn pasta.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest