Gul Thai karrypasta
Gul Thai karrypasta

Gul Thai karripasta

Karripastaer enger seg ypperlig til å lage på forhånd og oppbevare. De er forbausende enkle å lage og er en flott smaksstarter for supper, karriretter og de kan smaksette andre retter. Karripastaer kan holde seg i lufttett beholder i 2 uker i kjøleskap eller 2 måneder i fryseboks. 

Tid: Under 20 min
Grad: Enkel
Rett: Asiatisk, Tilbehør

Ingredienser

Porsjoner: 1
Skriv ut

SLIK GJØR DU

  1. Grovhakk chiliene, sjalottløken. Hakk sitrongress stilken, kun det hvite. Hakk hvitløken og finhakk galanga og koreander.
  2. Ha dette i en kjøkkenmaskin sammen med limesaften, malt koreander, spisskummen, malt gurkemeie og pepperkorn.
  3. Kjør maskinen eller mos med støter til det blir en jevn pasta.