Gullgravergrateng

Gullgravergrateng-2-3
40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Gullgravergrateng

Det som er supert med denne gullgravergratengen er at den er litt klebrig, og derfor ikke faller av skjea så lett når de minste lærer seg å spise selv. Dessuten er alle ingrediensene blandet, slik at barna får litt av alt - også grønnsaker - for hver munnfull. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok makaroni som anvist på pakken.
  • Lag hvit saus etter anvisning på posen. Avkjøl sausen litt, og rør inn egg og ost.
  • Skjær skinken i biter. Bland hvit saus, makaroni, skinke og grønnsakblanding. Hell dette i en smurt ildfast form. Strø over brødrasp.
  • Stek gratengen på 175 grader i stekeovn 30-40 minutter.
  • Tips: Stek alternativt gratengen i mikrobølgeovn i 13-15 minutter på full styrke. Bruningselement i mikrobølgeovn kan brukes de siste minuttene for å få en gyllen farge.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken