Gullgravergrateng-2-3
Til oppskriften

Gullgravergrateng

Det som er supert med denne gullgravergratengen er at den er litt klebrig, og derfor ikke faller av skjea så lett når de minste lærer seg å spise selv. Dessuten er alle ingrediensene blandet, slik at barna får litt av alt - også grønnsaker - for hver munnfull. 
40-60 min
Middels
Grateng, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok makaroni som anvist på pakken.
  • Lag hvit saus etter anvisning på posen. Avkjøl sausen litt, og rør inn egg og ost.
  • Skjær skinken i biter. Bland hvit saus, makaroni, skinke og grønnsakblanding. Hell dette i en smurt ildfast form. Strø over brødrasp.
  • Stek gratengen på 175 grader i stekeovn 30-40 minutter.
  • Tips: Stek alternativt gratengen i mikrobølgeovn i 13-15 minutter på full styrke. Bruningselement i mikrobølgeovn kan brukes de siste minuttene for å få en gyllen farge.
Print