Gullgravergrateng-2-3

Gullgravergrateng

40-60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Det som er supert med denne gullgravergratengen er at den er litt klebrig, og derfor ikke faller av skjea så lett når de minste lærer seg å spise selv. Dessuten er alle ingrediensene blandet, slik at barna får litt av alt - også grønnsaker - for hver munnfull. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok makaroni som anvist på pakken.
  • Lag hvit saus etter anvisning på posen. Avkjøl sausen litt, og rør inn egg og ost.
  • Skjær skinken i biter. Bland hvit saus, makaroni, skinke og grønnsakblanding. Hell dette i en smurt ildfast form. Strø over brødrasp.
  • Stek gratengen på 175 grader i stekeovn 30-40 minutter.
  • Tips: Stek alternativt gratengen i mikrobølgeovn i 13-15 minutter på full styrke. Bruningselement i mikrobølgeovn kan brukes de siste minuttene for å få en gyllen farge.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften