Gulrot- og persillerotsuppe

Gulrot- og persillerotsuppe
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Gulrot- og persillerotsuppe

Gulrotsupper er veldig populære, og her har vi en variant med gulrot sammen med persillerot. Kjempegod suppe som tar kort tid å lage. 
PORSJONER4

Ingredieser

Garnityr

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løken. Skrell gulrot og persillerot og skjær i terninger. Fres grønnsakene i smøret til løken er blank.
  • Ha i grønnsakbuljong og la det koke til grønnsakene er møre.
  • Kjør i foodprosessor eller med stavmikser sammen med fløte til en helt jevn suppe.
  • Ha suppen over i en kjele og smak til med salt og pepper.
Garnityr
  • Skjær en gulrot og en persillerot i tynne skiver på langs. Bruk en rotskreller eller en ostehøvel.
  • Finstrimle vårløken
  • Vend grønnsakene inn i sitronsaft og ha i suppen rett før servering.
  • Godt brød og smør smaker deilig til.
Kilde: frukt.no Foto: Hot Chokolate Media
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken