Hamburger med mye godt i

Hamburger med mye godt i

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hamburgeren blir saftig og god med grønnsaker i deigen - selv med litt mindre kjøtt enn vanlig. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeig, brødrasp, purre, gulrot, eggehvite, sennep, oregano og pepper i en bolle. Bland det godt sammen, og form farsen til 4 hamburgere.
  • Varm oljen på middels sterk varme. Stek hamburgerne til de er gjennomstekte, ca 5 min på hver side. Stek to og to hamburgere om gangen hvis stekepannen er liten. Dekk til hamburgerne, og hold de varme.
  • Legg et hamburgerbrød på hver tallerken. Legg salatblad og hamburgerne på bunnen av brødene. Legg tomatskiver og løkringer på hver hamburger. Legg på toppen, og server straks.

Farsen kan forberedes flere timer i forveien, dekkes med plast og settes i kjøleskapet til hamburgerne skal stekes.

    Populære oppskrifter
    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn
    Share on pinterest
    Pinterest