Hamburger med mye godt i

Hamburger med mye godt i
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Hamburger med mye godt i

Hamburgeren blir saftig og god med grønnsaker i deigen - selv med litt mindre kjøtt enn vanlig. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeig, brødrasp, purre, gulrot, eggehvite, sennep, oregano og pepper i en bolle. Bland det godt sammen, og form farsen til 4 hamburgere.
  • Varm oljen på middels sterk varme. Stek hamburgerne til de er gjennomstekte, ca 5 min på hver side. Stek to og to hamburgere om gangen hvis stekepannen er liten. Dekk til hamburgerne, og hold de varme.
  • Legg et hamburgerbrød på hver tallerken. Legg salatblad og hamburgerne på bunnen av brødene. Legg tomatskiver og løkringer på hver hamburger. Legg på toppen, og server straks.
Farsen kan forberedes flere timer i forveien, dekkes med plast og settes i kjøleskapet til hamburgerne skal stekes.
    Del meg da vel!
    Share on facebook
    Facebook
    Share on pinterest
    Pinterest
    Populære oppskrifter den siste uken