Hamburger med mye godt i
Til oppskriften

Hamburger med mye godt i

Hamburgeren blir saftig og god med grønnsaker i deigen - selv med litt mindre kjøtt enn vanlig. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeig, brødrasp, purre, gulrot, eggehvite, sennep, oregano og pepper i en bolle. Bland det godt sammen, og form farsen til 4 hamburgere.
  • Varm oljen på middels sterk varme. Stek hamburgerne til de er gjennomstekte, ca 5 min på hver side. Stek to og to hamburgere om gangen hvis stekepannen er liten. Dekk til hamburgerne, og hold de varme.
  • Legg et hamburgerbrød på hver tallerken. Legg salatblad og hamburgerne på bunnen av brødene. Legg tomatskiver og løkringer på hver hamburger. Legg på toppen, og server straks.

Farsen kan forberedes flere timer i forveien, dekkes med plast og settes i kjøleskapet til hamburgerne skal stekes.

    Print