Hasselbackpoteter

Hasselbackpoteter

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hasselbackpoteter er en klassiker som passer til det meste! Serve denne baktepoteten til en god kjøtt- eller fiskerett og du har et festmåltid.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 ° C. Potetene skal være like store og faste. Skrell potetene. Skjær de i tynne skiver, men ikke helt gjennom. Legg potetene i en tresleiv så den ligger stabilt, og du slipper å dele den i to ved en feiltakelse.
  • Sett potetene med skåret siden opp i en ildfast form. Pensle de med smeltet smør og presset hvitløk. Sett de i ovnen i ca 20 minutter.
  • Ta de ut og pensle igjen med smør. Dryss med havsalt, pepper og revet ost. Stek potetene i ca 20 minutter til potetene er myke.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest