Havreboller-2-3

Havreboller

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Deilige havreboller er en av våre konfektfavoritter. Veldig enkle å lage, gode på smak og mange muligheter i hvordan du ønsker at de skal se ut. Her foreslår vi kokos, perlesukker og strøssel som pynt. Morsomt å gi bort som spiselig gave. Denne oppskriften gir ca 15 store eller 40 små og gode havreboller. 
PORSJONER1

Ingredieser

Forslag til pynt

Fremgangsmåte

  • Rør sammen romtemperert smør og sukker. Rør inn resten av ingrediensene til du får en jevn masse.
  • Trill små kuler og rull dem i kokos, perlesukker, strøssel eller annnen pynt.
  • Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.
  • Bollene kan smakes til med mange forskjellige smaker. Smaksett dem med for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med rom-essens.
  • Du kan jo velge å rulle for eksempel halvparten av havrebollene i ca 50 g finhakkede, ristede mandler eller andre nøtter.
  • Slipp fantasien løs!
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest