Shanghai and

Hel and «Shanghai»!

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Fremgangsmåte

  • Bland ingrediensene til marinaden i en bolle og sett til side.
  • Bind anden opp slik at den henger godt sammen, rut opp skinnet og ha den på grillen på lav varme (her bør man bruke indirekte varme eller aluminiumsfolie.
  • Anden grilles eller bakes i ca 1 time. Pass på å pensle hele tiden.
  • Har du mulighet er det fint å regulere varmen opp og ned eller ta den til å fra varmen noe underveis, dette bidrar til att du ikke brenner anden.
  • Etter ca 1 time kan du rive av lårene for å se om de er ferdige, er de det er anden ferdig.
  • Andebrystene vil ved en slik grillmetode ikke bli rosa, men fortsatt være saftige på grunn av all penslingen og temperaturjusteringene.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest