Meny
Hel-laksefilet-i-ovn-1-1
Ideelt når det er mange rundt bordet. Forarbeidet er rakst gjort og laksen passer seg selv i ovnen. 
Porsjoner8
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skrap laksesinnet godt for skjell. Legg laksen med skinnsiden ned på bakepapir i langpannen.
  • Knus pepperkorn og einebær og bland dem med kajennepepper, persille, melis, salt, sitronskall, sitronsaft og olje.
  • Pensle det over kjøttsiden på fisken og la den trekke i ca. 1 time.
  • I ovn ved 160 ◦ C i ca. 30 minutter
  • Bak fisken midt i ovnen til den er akkurat gjennomstekt.
  • Laksen er aller best om den har rosa kjerne.
  • Server laksen hel med kokte poteter og grønnsaker eller salat.
Kilde: godfisk.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter