Helgrillet indrefilet av svin med frisk fruktsalsa og basmatisalat

Helgrillet indrefilet av svin

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Helgrillet indrefilet av svin med frisk fruktsalsa og basmatisalat
PORSJONER4

Ingredieser

FRISK FRUKTSALSA

BASMATISALAT

Fremgangsmåte

  • Knus spisskummin og karve i morteren. Pensle kjøttet med olje og gni det med krydder og salt. Grill på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Flytt over på indirekte varme og grill til kjernetemperaturen er 58 ºC. Hvil kjøttet i 10 minutter før oppskjæring.
  • Kutt melon og paprika i terninger. Bland terningene med finsnittet vårløk, olivenolje, Jalapeño, salt og limesaft.
  • Kok Basmatiris som anvist på pakningen. Rist pinjekjerner og sesamfrø gylne i rapsoljen. Kutt tørket aprikos i strimler. Kutt det grønne på squashen i terninger. Ha i sitronsaft, salt, pepper og bland alt sammen.
Populære oppskrifter siste uke