Helstektindrefiletavsvinmedvårløk,teriakisausogbasmatiris

Helstekt indrefilet av svin med vårløk, teriakisaus og basmatiris

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Enkel og god kjøttrett med et par asiatiske innslag.
PORSJONER4

Ingredieser

VÅRLØK

TERIAKISAUS

Fremgangsmåte

  • Skjær bort den hvite senen på indrefileten. Krydre med salt og pepper. Brun kjøttet godt i varm panne. Legg kjøttet på rist med langpannen under og stek ved 160 grader i ca 40 minutt. For saftig/medium resultat skal kjernetemperaturen være 58 grader. La kjøttet hvile under aluminiumsfolie i 10 minutt.
  • Vårløken renses. Kokes i saltet vann tilsatt smør i 30 sekund.
  • Kyllingkraft, soyasaus, revet ingefær, finkuttet chili og sukker kokes i 5 minutt. Ha i sherry og jevn sausen med maizena utrørt i litt vann.
  • Serveres med basmati eller jasminris.
Populære oppskrifter siste uke