Helstekt-indrefilet-med-ratatouille

Helstekt indrefilet med ratatouille

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Svin indrefilet er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er mager. Ratatouille er et klassisk tilbehør fra Frankrike. Den består av masse smakfulle, deilige grønnsaker. Godt for både kropp og sjel. 
PORSJONER4

Ingredieser

Ratatouille

Fremgangsmåte

  • kjær løk og tomater i båter, squash i skiver og paprika i strimler. Hakk hvitløken og fres alt i stekepanna. Krydre, og ha det over i ildfast form.
  • Gni filetene inn med krydder og urter. Brun dem raskt i stekepanna. Legg de over i den ildfaste formen, sett steketermometer i den tykkeste delen.
  • Stek på 125 °C til steketermometeret viser 70 °C, da er de medium stekt. Det tar ca. 20 minutter, avhengig av tykkelsen. Server med pasta eller potet.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest