Helstekt-kylling-med-vermuthsaus-1

Helstekt kylling med vermuthsaus

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en flott kyllingrett å servere til gjester! 
PORSJONER4

Ingredieser

Vermuthsaus

Fremgangsmåte

  • Rør sammen smør, løk og persille og legg blandingen inn i kyllingene. Pensle kyllingene med smeltet smør tilsatt salt og pepper.
  • Sett kyllingene midt i ovnen og stek dem ved 180 °C i ca. 1 1/2 time. La kyllingene hvile ca. 15 minutter.
  • Del druene i to og ta ut stenene. Stek druene raskt i en blanding av fett fra kyllingene og vermuth til de blir varme. Rør maisenna ut i kremfløte og hell jevningen i druesausen under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  • Dryss ristede pinjekjerner over kyllingen og server med kokte grønnsaker, ris eller poteter.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest