Herlig-rotgronnsakgryte

 

Herlig rotgrønnsakgryte

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Ha en fast dag i uken til å rydde opp i rotgrønnsaksrestene i kjøleskapet. Det gir deg garantert en fantastisk god gryte. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skyll kikerter i rennende kaldt vann.
  • Skjær poteter og grønnsaker i små biter.
  • Varm olje og smør i en romslig kjele. Stek poteter og grønnsaker uten at det tar farge - ca. 5 minutter. Hell på buljong. Tilsett kikerter og krydder.
  • Kok gryten i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Server grønnsakgryten med godt brød og gjerne toppet med en spiseskje aioli.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest