Hermetiske-ferskener-med-lun-likørsaus-1

Hermetiske ferskener med lun likørsaus

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server hermetiske ferskener med en lun likørsaus. Hakkede pistasjnøtter er dekorativ og smakfull pynt på desserten. 
PORSJONER6

Ingredieser

Likørsaus

Pynt

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kjele.
  • Sett kjelen i vannbad i en større kjele som står på varm kokeplate. Varm opp under kraftig pisking til sausen tykner.
  • Legg ferskenene i porsjonstallerkener eller på serveringsfat og hell sausen over. Dryss over hakkede pistasjnøtter til pynt. Server straks.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest