Himmelske-bær-i-krydderlake-1

Himmelske bær i krydderlake

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Modne, saftige og smakfulle bær i en herlig krydret lake er supergod dessert. Bland de bærene du har tilgjengelig og gjerne også moden frukt. Krem eller vaniljesaus smaker godt til. 
PORSJONER4

Ingredieser

bær

Fremgangsmåte

  • Kok alt til laken i 1/2 - 1 time uten lokk, slik at den reduseres til det halve. Sil og smak den til. Avkjøl.
  • Hell krydderlaken over en blanding av bringebær, bjørnebær, rips og blåbær. Du kan gjerne bruke andre bærsorter.
  • Server bærene og laken med is eller vaniljeis.
  • Bærene kan stå kjølig på krydderlaken i noen dager.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest