Hjemmelagde akevittpølser med rosiner

Hjemmelagde akevittpølser med rosiner

Over 60 min
Avansert
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hjemmelagde pølser blir som rosinen i pølsa! Ingenting kan måle seg med hjemmelagde pølser. Se under oppskriften for råd om røyking, diverse krydder m.m. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Denne oppskriften gir 25 til 30 pølser.
  • Legg rosinene i akevitten over natten.
  • Bland kjøttdeig, medisterdeig og farse sammen med salt, krydder og potetmel.
  • Bland akevittmarinerte rosiner jevnt inn farsen.
  • Stapp deigen i smale svinetarm eller stor fåretarm. Snurres / tvinnes i 10 til 12. cm lange pølser og knyt endene med en litt hyssing eller med tarmen.
  • Trekkes i vann ved 80 °C, kan også grilles. Nytes med sterk, grov sennep, øl og akevitt.
  • * eller stor fåretarm 24/26 eller 26/28
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest