Meny
Hjemmelagde-akevittpølser-med-rosiner-

Hjemmelagde akevittpølser med rosiner

Hjemmelagde pølser blir som rosinen i pølsa! Ingenting kan måle seg med hjemmelagde pølser. Se under oppskriften for råd om røyking, diverse krydder m.m. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Denne oppskriften gir 25 til 30 pølser.
  • Legg rosinene i akevitten over natten.
  • Bland kjøttdeig, medisterdeig og farse sammen med salt, krydder og potetmel.
  • Bland akevittmarinerte rosiner jevnt inn farsen.
  • Stapp deigen i smale svinetarm eller stor fåretarm. Snurres / tvinnes i 10 til 12. cm lange pølser og knyt endene med en litt hyssing eller med tarmen.
  • Trekkes i vann ved 80 °C, kan også grilles.
Nytes med sterk, grov sennep, øl og akevitt.
    * eller stor fåretarm 24/26 eller 26/28

      Share on facebook
      Share on pinterest
      Share on email

      Populære oppskrifter