Hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker

Hjemmelagde-seikarbonader-1
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker

Seikarbonader kan du enkelt lage selv. Det er bare å kjøre det sammen i en foodprosessor, forme kaker og steke i en panne. Det trenger ikke være så vanskelig å lage fiskemat selv. 
PORSJONER4

Ingredieser

Gulrotstuing

Fremgangsmåte

  • Skjær sei i strimler og kjør i en foodprosessor sammen med saltet.
  • Rør inn potetmel, finhakket gressløk og pepper, og spe med melk litt om gangen til en fast farse.
  • Form store karbonader og stek dem i smør på middels varme til de er brun og gjennomstekte, ca. 3 minutter på hver side.
Gulrotstuing
  • Skjær gulrot i små terninger og strimle sukkererter. Kok grønnsaker møre i lettsaltet vann. Sil av kokevannet, men ta vare på det.
  • Kok opp grønnsaksvannet. Pisk sammen hvetemel og matfløte, og pisk det inn i grønnsaksvannet. La sausen småkoke i 4-5 minutter. Tilsett grønnsaker og la dem bli ordentlig varme.
  • Server seikarbonader med gulrotstuingen og potet ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Alf Børjesson
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken