Hjemmelaget-is-med-sjokoladesaus-1

Hjemmelaget is med sjokoladesaus

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Den beste isen er utvilsomt den du lager fra bunnen av med eggeplommer og kremfløte. Ikke er det så vanskelig heller. Bre prøv! 
PORSJONER4

Ingredieser

Varm sjokoladesaus

Fremgangsmåte

  • Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk kremfløte og vaniljesukker og bland kremen lett inn i eggedosisen. Hell isen i en form og sett den i fryser over natten.
  • Hvelv isen på fat ved servering.
  • Varm opp kokesjokolade og fløte. La det småkoke på svak varme til sausen tykner litt. Server varm sjokoladesaus i en mugge ved siden av isen. Appelsin og marengs (pikekyss) smaker ekstra godt til.
  • Tips: Ønsker du å tilsette andre smaker, kan du blande inn for eksempel sjokoladebiter, jordbærbiter, bringebær, hakket non stop og lignende.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften