Hjemmelaget-is-på-1-2-3-1

Hjemmelaget is på 1-2-3

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Alle liker is! Denne isen er ekstremt rask å lage ­og den er skikkelig god! Du kan variere med ulike frukt og bær og gjerne tilsette vaniljesukker eller ekte vanilje. Uansett, følger du oppskriften under vil du garantert få et godt resultat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm en tørr og ren stekepanne på nesten full varme og rist/tørrstek mandelflarne. Husk å bevege pannen slik at mandlene ikke brenner seg. De skal kun bli gylne.
  • Ha de fryste bærene og melisen i en foodprocessor, hell i fløten, start maskinen og la den gå på full kraft i ca 15-20 sekunder. Voila, bærene fryser kremfløten og du har fått en supergod iskrem. Andre bær kan også brukes.
  • Fordel iskremen i skåler. Topp det hele med mandler og eventuell pynt.
  • Tips: I stedet for bringebær kan du også bruke biter av annen frukt som fryses.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest