Meny
Hjemmelaget sennep med appelsin og honning
Det finnes sikker mange tusen varianter med sennep. Her er vår variant med appelsin og honning. Du kan smakssette den med nesten hva som helst, men i all enkelthet er det eneste du trenger sennepsfrø og vann. Hjemmlaget sennep passer like fint som gave som på frokostbordet i jula. 
Porsjoner2 dl sennep
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • La sennepsfrøene småkoke i vannet i fem minutter. Tilsett resten av ingrediensene.
  • Bland med en stavmikser til en jevn konsistens. Ha sennepen over på glass og la den få "sette seg" i noen dager før bruk. Sennepen holder seg i flere måneder i kjøleskap.
  • Honningen, appelsinsaft og skall er smakstilsetninger og kan erstattes med for eksempel hakket estragon eller chilipulver.
  • * hvitvinseddik.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter