Hjortefilet-med-risotto

Hjortefilet med risotto

Over 60 min
Middels
Print
Hjortefilet er utrolig mørt og velsmakende. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttet i en stekepanne til du får en fin, brun fagre. Sett i ovn på 180 grader i 15 min. La hvile i minimum 10 min før du skjærer opp kjøttet.
  • Kutt sjalottløken i småbiter og brun dem i en kjele med smør. Ha så i risotto og få den varm. Hell på hvitvinen og la koke ned på svak varme. Ha litt og litt kraft oppi til risottoen har blitt myk. Ta kjelen bort fra varmen. Ha i parmesan til slutt.Smak til med salt og pepper.
  • Kutt grønnsakene i like store biter og legg i en langpanne. Bland inn lønnesirupen og litt salt. Sett i ovn på 180 grader til grønnsakene er møre.