Bogplomme av hjort

Bogplomme av hjort med rødkål

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 125 °C.
  • Smelt sukker til karamell, tilsett vann og eddik, og kok til sukkeret er oppløst. Ha i rødløk og rødkål. La trekke på svak varme under lokk til løk og kål blir mørt.
  • Brun kjøttet på høy varme i pannen, og la det steke ferdig i ovnen i ca 2,5 time. 65 °C medium stekt, 70 °C gjennomstekt
  • Kok 1 dl av kraften fra grønnsakskjelen sammen med viltkraften til du har igjen 2 dl. Jevn med maizena til passe tykkelse. Krydre med salt og pepper.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest