Meny

Bogplomme av hjort med rødkål

Bogplomme av hjort

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Bogplomme av hjort med rødkål

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 125 °C.
  • Smelt sukker til karamell, tilsett vann og eddik, og kok til sukkeret er oppløst. Ha i rødløk og rødkål. La trekke på svak varme under lokk til løk og kål blir mørt.
  • Brun kjøttet på høy varme i pannen, og la det steke ferdig i ovnen i ca 2,5 time. 65 °C medium stekt, 70 °C gjennomstekt
  • Kok 1 dl av kraften fra grønnsakskjelen sammen med viltkraften til du har igjen 2 dl. Jevn med maizena til passe tykkelse. Krydre med salt og pepper.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også