Honning-og-ananasmarinade-1

Honning- og ananasmarinade

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Prøv denne marinaden med honning og ananas til kyllingfiletene. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen marinaden i en pose. Varm eventuelt på honningen for å få den flytende, slik at den kan blandes med resten av ingrediensene. Legg i kjøttet og knyt posen. La det marinere minst et par timer, og gjerne natten over.
  • Pensle gjerne kjøttet et par ganger med marinaden i løpet av steketiden. Honningen er med å på å gi en gyllen farge.
  • Ananasen fra boksen kan enten tilsettes i salat eller den kan stekes for seg selv på et stykke aluminiumsfolie penslet med olje.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest